Wap aircon yang sepoi2 bahase di dalam suraw blok I menjadikan aku termenung seketike!!! terkenang akan liku2 kehidupan di UPM yg harus dilalui demi pengorbanan ibu bapa… tiba2 fikiran ku tersentak utk membuat page ini… hati yg berbaur kemalasan dinodai sepantas kilat dengan keinginan untk berkongsi bersama siapakah diriku ini… KENALILAH DIRIKU!!!!

          inilah insan keldil yang dimaksudkan…. ramai yg cakap macam Dtk Siti Nur Haliza tp sy x kisah pun nagn komen2 cam 2… hee3!!!! poyo btol la aku ni…. btol  x cume idung kemek kn…TOT. k la nak start ni…

                                                                                                                               

   Name diberi LIZA BINTI MOHAMAD ABU BAKAR anak kelahiran perak n kacukan daripada jawa dan banjar… Masih menuntut di UPM dalm cos Bacelor Pendidikan Sains Rumah Tangga. insyalah akan bergelar cikgu liza satu hr nanti… AmiN!!!

         Anak ke 2 dalm keluarga.. sy tinggal di Teluk Intan Perak… tengok ni buktinye menera condong… dekat belakang mah sy je!!!!

                                                                                                                            

          seorang yg sangat sukekan baby!!! mempunyai sifat agak penyayang la dan agk sensitif.. pernah bekerje di pst jagaan kanak2… hapy sgt dikelilingi baby!!!  Duu belajar kat sekolah biase je, bersekolah kat Sekolah Menengah Sultan Abdul Jalil… tp sekolah ini lah yg membawa sy kat sini… pernah mengambil STPM dengan cos ekonomi…. pernah juga wirawati SKG, masuk PLKN di lumut Perak.

          seoarng yg suke makan dan tidur. sy suke mkn tom yam… paling suke ais krimmm… emmmmm sedap!!!! memiliki ramai kawan….  hurm x taw dah nek cite ape cukup la eh taw name!!! k la asalamualaikum…